Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Disse fem danskere kan skifte til Premier League til sommer

Af Emil Plovgaard
06.04.2023 Kl. 15:50
PLBOLD.DK kigger nærmere på fem danskere, der kan stå overfor et skifte til Premier League i det kommende transfervindue til sommer.

Flere danskere har for nylig gjort det så godt, at de har gjort sig bemærket hos Premier League-klubberne.

Konkret interesse og økonomiske vanskeligheder er nogle af de faktorer, der spiller ind i forhold til, om en transfer bliver til virkelighed.

Topklubber som Arsenal, Manchester United og Liverpool meldes alle interesserede i danskere.

Nedenfor ser du vores bud på fem af de danske spillere, der kan stå overfor et skifte til Premier League i det kommende transfervindue til sommer.

Disse fem danskere kan skifte til Premier League til sommer

Jesper Lindstrøm – Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt ønsker angiveligt at skille sig af med Jesper Lindstrøm, som de mener, ikke længere kan udvikle sig.

Prisen skulle lyde på 30 millioner euro, svarende til 225 millioner kroner, og det er ikke alverden, når man tager danskerens unge alder og den hastige inflation på transfermarkedet i betragtning.

Salgsopstillingen fra Frankfurt vækker genklang i store dele af verden, og Liverpool skulle angiveligt være klar med et stort bud til sommer, mens også Arsenal bejler til underskriften.

Rasmus Højlund – Atalanta

For et års tid siden kunne Højlund ikke spille sig på holdet hos F.C. København, og derfor var det heller ikke nogen stor transfersum, der var tale om, da han blev afskibet til østrigske SK Stum Graz. Nu har han i den grad brudt gennem lydmuren hos både Atalanta og det danske landshold.

Der er fortsat mange kampe i den 20-årige danske angribers karriere, og potentialet tiltaler angiveligt flere Premier League-klubber, herunder Arsenal, Newcastle, Chelsea og Manchester United.

Mads Hermansen – Brøndby IF

Den unge dansker, der for nylig er blevet udtaget til landsholdssamlingen, vil ikke forlænge med Brøndby IF, fortalte han i sidste uge.

Dermed ser det ud til, at den unge odenseaner inden længe skal finde nye græsgange, for med blot to år tilbage af kontrakten, varer det ikke længe, før Vestegnsklubben bliver presset ud i et salg.

Målmanden banker både på til landsholdet og til Premier League. I weekenden var Burnley-manager, Vincent Kompany, desuden til stede på Brøndby Stadion, hvor han dog kunne se Hermansen lukke tre mål ind mod undertippede Viborg FF i 0-3-nederlaget.

Morten Hjulmand – Lecce

En af de mere oversete danske spillere, som sættes i forbindelse med et skifte til Premier League. Unge Hjulmand er dog anfører for sit Lecce-mandskab, hvor han har leveret solide præstationer, og det tiltaler flere klubber i Englands bedste rækker.

Det har sågar ført til et konkret interesse i form af et bud fra Southampton i vinter, der bød omkring 100 millioner kroner. Til sommer kan de være på pletten igen.

– Southampton vil have ham. De bød 13 millioner euro i januars transfervindue, men Lecce sagde nej. Jeg tror, at de vender tilbage. Jeg er ikke sikker på, at det bliver Southampton, men så bliver det et af de andre Premier League-hold, har den normalt velinformerede transferjournalist Gianluca di Marzio tidligere fortalt til SpilXperten.

Andreas Christensen – FC Barcelona

Det var noget af et scoop, FC Barcelona gjorde sig sidste sommer, da de kunne præsentere Andreas Christensen på en fri transfer.

På Camp Nou har den rolige dansker leveret fremragende præstationer, og selvom klubben hjertens gerne vil holde på forsvarskrumtappen, så kan det være, de økonomiske vanskeligheder i klubben spænder ben for det ønske.

Der går rygter om, at Christensen kan forlade FC Barcelona for en halv milliard til sommer, og en sådan overgangssum kan den catalanske storklub nok ikke lade gå ubemærket hen. Newcastle er en konkret klub, som har været meldt på banen, men ESPN skriver, at adskillige Premier League-klubber jagter danskeren til sommer.

Annonce