Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Disse 10 store transfers kan blive en realitet

Af Redaktionen
24.08.2022 Kl. 09:40
Vi kigger her på 10 store transfers, der kan blive en realitet inden transfervinduets lukning.

Der resterer otte dage af sommerens transfervindue, og der er lagt op til, at der kan blive foretaget en række store handler på falderebet.

Især hos Chelsea og Manchester United kan der vente nogle travle dage, der også kan være med til at sætte gang i transfermarkedet igen.

Vi har udpeget ti store transfers, der kan blive en realitet inden transfervinduets lukning den 1. september.

Wesley Fofana til Chelsea
Chelsea har allerede budt tre gange på den franske forsvarsspiller, der virkelig ønsker at komme til London-klubben. Han er blevet sendt ned på U23-holdet for at træne efter at have droppet en træning i sidste uge. Dette skifte kan meget vel også betyde, at Leicester kan hente nye spillere.

Antony til Manchester United
Manchester United er efter sigende blevet enig med Antony om en kontrakt, men det har endnu ikke været muligt at nå til enighed med Ajax om en pris for brasilianeren, som Erik ten Hag kender så godt fra sin tid i den hollandske storklub.

Lucas Paqueta til Newcastle
James Maddison er Newcastles førsteprioritet, men det synes ikke sandsynligt, at Leicester vil sælge englænderen, og det har fået Newcastle til at rette opmærksomheden mod Lucas Paqueta i Lyon. Han har siden skiftet fra AC Milan været en stor profil og er desuden fast inventar på det stærke brasilianske landshold.

Pierre-Emerick Aubameyang til Chelsea
Det er efterhånden en transfersaga, der har varet i mange uger. Barcelona har brug for pengene fra et Aubameyang-salg for at kunne registrere Jules Koundé, og Chelsea har brug for en angriber med mål i støvlerne. Indtil videre er klubberne dog ikke nået i mål med en pris for den tidligere Arsenal-stjerne.

Naby Keïta til Dortmund
Det er kommet frem, at Dortmund er interesseret i midtbanespilleren, som ikke er en af Jürgen Klopps foretrukne og derudover har kontraktudløb næste sommer. For Liverpool vil det derfor give mening at sælge, hvis der er mulighed for at hente en erstatning for den tidligere RB Leipzig-profil, som lige nu er ude med en mindre skade.

Sasa Kalajdzic til Wolverhampton
Bruno Lage har brug for en ny frontangriber, da Raul Jiménez ikke længere har samme niveau som før sin grimme hovedskade, og Wolverhampton har vist interesse for den store Stuttgart-angriber, der gjorde en god figur i Bundesligaen sidste sæson. Se bort fra at han ikke er portugiser, og det vil være en typisk Wolves-handel.

Pedro Neto til Arsenal
Til gengæld kan Wolverhampton endte med at miste Pedro Neto, som er i søgelyset hos Arsenal, der jagter en sidste forstærkning til offensiven, da Nicolas Pépé kommer tættere og tættere på at forlade klubben denne sommer. Ifølge Bruno Lage er der dog endnu ikke tikket et bud ind på portugiseren, der har været en stor profil for Wolverhampton.

Anthony Gordon til Chelsea
Chelsea har budt flere gange på den engelske kantspiller, men Everton har indtil videre afvist de store bud på Gordon, der selv har udtrykt et ønske om at få lov til at skifte Merseyside ud med London. Det ligner et skifte, der kommer til at ske, og måske ender Chelsea med at sende en spiller den anden vej på en lejeaftale.

Joao Pedro til Newcastle
Newcastle har ifølge Fabrizio Romano indgået en aftale med Watford og João Pedro, men Everton har også meldt sig på banen som bejler til den brasilianske angriber, der vil kunne skabe den bredde, der er brug for i det forreste geled hos begge klubber.

Cody Gakpo til Manchester United
Det er nok ikke sandsynligt, at Manchester United køber både Antony og Cody Gakpo, og sidstnævnte ligner mest af alt en plan B for De Røde Djævle, men hollænderen er også en rigtig god spiller, der har gjort en sublim figur i den hollandske liga. Han er også en spiller, som Erik ten Hag har set på nært hold flere gange.

Annonce