Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:03:2021 09:51
"Din kujon" - PL-profil og manager farer i flæsket på hinanden på træningsbanen

Ifølge The Times er Newcastle ved at nærme sig en nedsmeltning lige nu.


Steve Bruce har mistet opbakningen fra sine spillere efter et hidsigt sammenstød på træningsbanen med profilen Matt Ritchie, erfarer The Times og Daily Mail.

Ritchie skulle have været rasende på manageren efter klubbens 1-1 kamp mod Wolves lørdag, og situationen er kun eskaleret her i dagene efter.

Undervejs i lørdagens kamp blev Ritchie, der ikke er nogen forsvarer, skiftet ind i stedet for højrebacken Emil Krafth, hvilket skabte nogen taktisk forvirring for The Magpies. Kort efter scorede Wolves så, og i sin pressekonference efter kampen bebrejdede Bruce så Ritchie for ikke at have videregivet de taktiske dessiner hurtigt nok.

- Desværre var Matt Ritchie ikke hurtig nok til at få beskeden om vores taktiske ændring ud til de andre, er Bruce citeret for at have sagt af Talksport.

Kritikken skulle have bragt sindet i kog hos den skotske kantspiller Ritchie, som skulle have ringet Bruce op allerede i weekenden, hvor han fik besked på, at de skulle tage diskussionen på trænerens kontor tirsdag. Her opstod så et højlydt skænderi, hvor Ritchie skulle have råbt, at han "aldrig ville snakke med den kujon (Bruce,red.) igen".

Efterfølgende skulle der så også have et sammenstød mellem manager og spiller på træningsbanen, som næsten udviklede sig til et fysisk slagsmål. En edderspændt rasende Bruce skulle være buldret ind i Ritchie med sin skulder, uden at Ritchie dog svarede igen og fik situationen til at fare helt ud af kontrol.

Ifølge The Times har Ritchie sine holdkammeraters støtte, så situationen ser slem ud for Bruce, som allerede er ekstremt presset. Newcastle er nu en del af nedrykningskampen og ligger på 17.pladsen - tre points foran Fulham.

Derfor er det ikke ligefrem det ideelle tidspunkt at få et oprør i sin egen trup imod sig.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED