Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2020 20:53
Dialog med Mourinho og Ancelotti: Tidligere VM-vinder vil til Premier League

Sami Khedira har både snakket med José Mourinho og Carlo Ancelotti om et potentielt skifte til Premier League.


Sami Khedira skulle have startet inde i VM-finalen 2014 mellem Tyskland og Argentina, men midtbanespilleren blev skadet under opvarmingen.

Tyskland vandt alligevel kampen 1-0 og kunne lade sig krone som verdensmestre ved VM i Brasilien.

Det var en periode, hvor Sami Khedira var på vej ud i kulden i Real Madrid trods flere succesfulde år i kongeklubben.

Året efter steg han ombord på flyet til Italien, hvor han skrev under med Juventus i Torino, hvilket blev startskuddet på en glimrende tid i det italienske.

Den tid er dog ved at være forbi for Sami Khedira, der i løbet af de seneste par sæsoner ikke har fået særligt meget spilletid.

I denne sæson er det Andrea Pirlo, der har overtaget trænersædet i Juventus, hvilket har henvist Sami Khedira til tribunen.

Den 33-årige tysker indgår ikke i Andrea Pirlos planer. Derfor har han taget telefonen og ringet til to bekendte i Premier League, José Mourinho og Carlo Ancelotti.

Det bekræftede han selv overfor tyske Bild.

- Jeg har skrevet SMS'er og talt i telefon med dem. I kender min situation, sagde Sami Khedira til Bild.

Efter en dialog med de to trænere, så tyder det på, at et skifte til Everton er mest realistisk. Carlo Ancelotti er også klar på at få Sami Khedira til The Toffees.

- Jeg har gode minder med Sami Khedira, da vi var i Real Madrid på samme tid. Han er en meget professionel spiller. Jeg vil elske at arbejde med ham igen, lød det fra Carlo Ancelotti på et pressemøde i weekenden.

Dermed kunne det godt se ud til, at Carlo Ancelotti og Sami Khedira bliver genforenet allerede til januar, da tyskeren er meget interesseret i at komme væk fra Juventus.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED