AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2020 10:12
Di Marzio: Byttehandel mellem City og Juventus er undervejs

Manchester City og Juventus er tæt på at indgå en byttehandel.


For lidt under et år siden indgik Manchester City og Juventus en byttehandel, der inkluderede forsvarsspillerne Joao Cancelo og Danilo, og snart kan endnu en af slagsen blive en realitet. 

Ifølge den anerkendte journalist Gianluca Di Marzio er de to storklubber igen tæt på at indgå en byttehandel, men denne gang er der dog ikke tale om lige så profilerede spillere som sidst. 

De to spillere, der står til at skifte klub, er 19-årige Felix Correira og 18-årige Pablo Moreno, der begge kun har optrådt på ungdomsniveau for henholdsvis Manchester City og Juventus. 

Det er ellers ikke mere end et år siden, at Manchester City sikrede sig Corriera, men han ser nu ud til at ryge videre i systemet. 

I bytte får man altså spanske Moreno, men ifølge Di Marzio er planen, at han med det samme skal udlejes til spanske Girona. Di Marzio melder samtidig, at der vil blive gennemgået lægetjek i dag, og det ligner dermed blot et spørgsmål om tid, før byttehandlen bliver offentliggjort. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED