Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:07:2021 15:45
Det vidste du ikke: Italiensk Spurs-signing er både rapper og tidl. United-spiller

Tottenham har ikke kun fået en målmand ind af døren i Pierluigi Gollini. Der er også tale om en rapper. Og en tidligere Manchester United-spiller.


Tottenham er nået til enighed med Atalanta om en aftale vedrørende den 26 årige italienske målmand Pierluigi Gollini, der skifter til London på en etårig leje aftale med option på yderligere et år samt en købsoption (13,5 mio. pund).

Det bekræftede klubben i dag på deres officielle hjemmeside.

Hvad mange ikke vidste var, at Spurs samtidig har lokket en rendyrket rapper til klubben. Javist, det foregår vel nok på deltid, men ikke desto mindre bruger Gollini sideløbende en ukendt mængde tid på at lave musik.

Du kan høre et nummer, keeperen har lagt ud på Youtube i linket her. Og ja, det er Gollini, der går under kunsternavnet 'Gollorius'.

En sådan vurdering vil altid være udpræget subjektiv, men det tør alligevel godt hævdes, at man kunne have frygtet nummeret et værre resultat.

Gollinis sideerhverv er måske alligevel noget, man godt kunne have gættet sig frem til ud fra billederne af hans rejse fra Atalanta til Milano og derefter London.

Se billeder af Gollini, vis fremtoning ikke er usammenlinligt med en rapper stereotyp.

 

Hvad der også var mange Premier League fans uklart er, at Gollini faktisk tidligere har spillet ungdomsfodbold i England.

Det foregik i perioden 2012-2014 i Manchester United, mens han årene mellem 2016 og 2018 også var på kontrakt i Aston Villa, hvor han blev tildelt 20 optrædener i The Championship, før han skiftede tilbage til Italien og Atalanta.

Her gik det stærkt med udviklingen, hvor Gollini har været en profil på Atalantas fremstormende hold ført an af klasse træneren Gian Piero Gasperini.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE