AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2020 22:01
Det store corona-overblik: Hvordan hjælper klubberne?

Premier League er i stilstand, men det betyder ikke, at klubberne ikke arbejder på højtryk for at bidraget til samfundet.


Premier League har suspenderet al fodbold, hvorfor der lige nu er total stilstand for klubberne. Det betyder dog ikke, at de ligger på den lade side.

I stedet er klubberne begyndt at hjælpe til i kampen mod COVID-19, hvor det tidligere på aftenen kom frem, at Manchester Citys Pep Guardiola havde doneret et kæmpebeløb til en fundraiser, som skal anskaffe udstyr til det spanske sygehusvæsen.

I den forbindelse bringer PLBOLD her et overblik over, hvordan klubberne har hjulpet samfundet i kampen mod Corona-pandemien.

Arsenal:

Arsenal har doneret £100.000 til velgørende organisationer, og har stillet transport til rådighed for psykologer og mentale sundhedsmedarbejdere.

Aston Villa:

Klubben donerer løbende frisk mad til velgørende og lokale organisationer, mens man har oprettet en food bank til Birmingham-området. 

Bournemouth:

Klubben er i løbende kontakt med socialt udsatte og isolerede borgere for at sikre deres velbefindende.

Brighton:

Klubben har doneret mad til Sussex Homeless Support, som sørger for de hjemløse i Brighton-området. Klubben har givet sæsonkortholdere mulighed for at udsætte betaling af dette med tre måneder og tager ikke betaling for marts.

Burnley:

Burnley har doneret penge til lokale food banks, har medarbejdere på skolerne i lokalområdet til afhjælpning. Klubben har desuden sørget for aktiviteter til ældre og krigsveteraner.

Chelsea:

The Blues har sørget for et hotel nær Stamford Bridge til social- og sundhedspersonale.

Crystal Palace:

Klubben har opfordret fans til at donere til food banks i London, og har sendt sine spillere ud for at hjælpe disse.

Everton:

Everton har doneret £50.000 til den nyoprettede 'Blue Family', som skal tage sig af de udsatte borgere i forbindelse med virussen. Carlo Ancelotti har i forbindelse med oprettelsen af Blue Family lavet et overraskelsesopkald til en udsat fan og beroligt ham.

 

Leicester:

Leicester har sendt staben ud for at hjælpe supermarkederne med at sætte varer på plads som følge af hamstring.

Liverpool:

Liverpool har støttet lokale food banks og har tilbudt alle sine Senior Stewards til at hjælpe supermarkeder med at kontrollere forbrugeradfærd, parkering og at løfte varer til og fra biler.

Manchester City:

Klubben har sammen med Manchester United doneret £100.000 til lokale food banks. Derudover har klubben givet al overskydende mad til disse food trucks.

Manchester United:

Klubben har sammen med Manchester City doneret £100.000 til lokale food banks. Klubben fortsætter med at lønne de medarbejdere, som arbejder på kampdage, trods at der ikke bliver spillet kampe på stadion.

Newcastle:

Newcastle har doneret al overskydende mad til en lokal food bank.

Norwich:

Norwich har udformet et kort, som kan bruges af lokalsamfundet til at hjælpe hinanden på kryds og tværs. 

Southampton:

Klubben har sørget for onlineøvelser til fans, som ønsker at være aktive og holde sig i form.

Tottenham:

Klubben har sendt medarbejdere, heriblandt Jose Mourinho, ud til plejehjem for at hjælpe borgere, der er i isolation. Derudover har medarbejderne hjulpet med at pakke mad til disse borgere.

Watford:

Klubben har opfordret fans til at hjælpe de sundhedsmæssigt og socialt udsatte borgere i krisen, og har tilbudt at hjælpe alle frivillige med at strukturere arbejdet.

West Ham:

Declan Rice har foretaget et opkald til klubbens ældre fans.

Wolverhampton:

Klubbens legender er blevet sat til at ringe til mere end 2.000 borgere i lokalsamfundet, startende med de ældste sæsonkortholdere, for at tilbyde hjælp med diverse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED