Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2020 22:11
"Det her er vanvittigt" - VAR tjekkede ikke for forseelse ved straffespark

David Maddock fra Daily Mirror oplyser, at VAR ikke tjekkede, om Fabinho gik en forseelse ved Sheffield Uniteds straffespark.


Sheffield United fik en god start på opgøret mod Liverpool, da de efter 13 minutters spil fik tildelt et straffespark, som Sander Berge sikkert eksekverede. 

Selve kendelsen trækker overskrifter, da dommer Mike Dean i første omgang fløjtede et frispark udenfor feltet. 

Efter en gennemgang hos VAR blev der dømt straffespark, da det blev vurderet, at forseelsen blev begået på selve linjen.

David Maddock fra Daily Mirror har været i kontakt med Premier League, der kan meddele, at VAR ikke tjekke selve forseelsen, men om det var inde i feltet eller ej.

- Det her er rent vanvittigt. Ved Sheffield Uniteds straffespark gav dommeren et frispark, og VAR tjekkede efterfølgende om det var inde eller uden for feltet. VAR tjekkede IKKE, om det reel set var et frispark. Så VAR gav et straffespark uden egentlig at tjekke, om det var et straffespark, skriver David Maddock fra Daily Mirror.

Det skaber endnu mere raseri hos Liverpool-fansene, da de er overbeviste om, at Fabinho spiller bolden og dermed ikke skal dømmes for frispark, der ender med at blive et straffespark.

Opdatering: The Athletic erfarer, at VAR så forseelsen igennem og var enig i Mike Deans kendelse, og da McBurnies fod var på linjen blev der dømt straffespark.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED