AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2019 08:25
Det er umuligt: Ekspert dømmer City ude af mesterskabskampen

Jamie Redknapp kan ikke se, hvordan Manchester City skal indhente Liverpool i toppen af Premier League.


I sidste sæson var der tæt løb mellem Liverpool og Manchester City i toppen af Premier League, men sådan ser det ikke ud til at gå i denne sæson. 

Pep Guardiolas tropper har således allerede tabt adskillige point, mens Liverpool bare vinder og vinder, og efter gårsdagens nederlag til Manchester United er City nu 14 point efter the Reds. 

Efterfølgende udtalte Guardiola, at han nægtede at give op i forhold til at indhente Liverpool, men Jamie Redknapp kan ikke se det ske: 

- Manchester City kan ikke indhente Liverpool, når de er bagud med 14 point. Det er umuligt, siger han til Sky Sports. 

Ifølge Redknapp skal årsagen til Citys dårlige sæsonstart findes i det centrale forsvar: 

- De hentede ikke en midtstopper, da de mistede Kompany, og efterfølgende blev Laporte skadet. Fernandinho må derfor forlade midtbanen, og Rodri er ikke farlig på samme måde. 

Manchester City har tabt fire gange og spillet to uafgjort i 16 kampe, mens Liverpool har spillet en enkelt uafgjort og vundet de resterende 15. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED