Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2021 21:27
Desværre, Arsenal: Martin Ødegaard vil blive i Spanien

Martin Ødegaard vil hellere udlejes til Real Sociedad end Arsenal.


Martin Ødegaard er på jagt efter et nyt lejeophold, så han kan spille mere end han gør hos Real Madrid, men det bliver ikke hos Arsenal.

I denne uge er den norske midtbanespiller sat i forbindelse med både Real Sociedad og Arsenal, men det ser ud til, at han bliver i Spanien.

Den spanske fodboldekspert, Guillem Balague, fortæller, at Martin Ødegaard har besluttet sig for at vende tilbage til Real Sociedad, som han var en profil for i sidste sæson.

I denne sæson er han vendt tilbage til Real Madrid efter en del år, men denne gang er han heller ikke en del af planerne.

Det er blevet til begrænset med spilletid til Martin Ødegaard af Real Madrid-træner Zinedine Zidane.

Et skifte til Real Sociedad vil uden tvivl byde på mere spilletid end de syv LaLiga-kampe, som han har fået i Real Madrid-trøjen i indeværende sæson

Martin Ødegaard var en af de bedste midtbanespillere i LaLiga i sidste sæson, hvor han fik 31 kampe i den spanske liga for Real Sociedad.

Dermed ser det ud til, at Arsenal ikke får forstærket midtbanen med den dygtige nordmand, der er blevet glad for livet i det spanske.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED