AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 09:58
Desperat Pochettino: Vi skal have den gamle transfer-deadline tilbage

Tottenham-træneren forstår stadig ikke, hvorfor man har valgt at lukke det engelske transfervindue før resten af de europæiske ligaer.


Real Madrid, Bayern München, Juventus og Paris Saint-Germain kan fortsætte med at shoppe spillere frem til den 2. september, mens det engelske transfervindue snart har været lukket i to uger.

Sådan plejede det ikke at være, og Mauricio Pochettino har tidligere ytret sig kritisk om beslutningen om at indføre et kortere transfervindue i England, da det stiller Premier League-mandskaberne dårligere end deres europæiske rivaler.

Daniel Levy, Tottenhams bestyrelsesformand, var blandt klubcheferne, som stemte for at forkorte transfervinduet, men Mauricio Pochettino håber, at Levy og de andre klub-pinger indser, hvor stor en brøler de har begået.

- Jeg håber, at Levy og mange andre indser, at det var en kæmpe fejl at forkorte transfervinduet. Jeg håber, man ændrer det inden næste sæson, siger Pochettino ifølge Goal.

- Vi bliver nødt til at ændre reglerne tilbage, så vi opererer på samme måde som resten af Europa, for det kan være altafgørende for de engelske klubber i europæiske turneringer.

Hans bekymring skyldes særligt, at han ikke ved, om en eller flere europæiske storklubber pludseligt melder sig på banen og køber en spiller som Christian Eriksen, Jan Vertonghen eller Toby Alderweireld inden deadline den 2. september.

Bliver det tilfældet, kan Pochettino som bekendt ikke erstatte dem før tidligst i vintertransfervinduet.

- Det er helt tydeligt, at jeg som træner ikke kan være glad, når visse klubber fra Europa kan nå at rokke ved min trup i løbet af de sidste tre-fire uger, siger Pochettino.

- Det giver simpelthen ikke mening for mig, og det skal ændres tilbage hurtigt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED