AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2019 21:24
DERFOR valgte Aarons at blive i Norwich og se bort fra Tottenham

Den unge højreback Max Aarons har netop sat sin signatur på en femårig kontraktforlængelse, der sikrer, at han bliver på Carrow Road de kommende år. Kontraktforlængelsen blev underskrevet på trods af interesse fra Tottenham.


Kieran Trippier skiftede tidligere i dag til Atletico Madrid. I den forbindelse kunne det engelske stortalent Max Aarons meget vel have blevet Trippiers afløser.

19-årige Aarons har i hvert fald tidligere været rygtet til Tottenham. Aarons, der sidste sæson blev kåret som den bedste unge spiller i Championship, har dog i stedet valgt at forlænge sin kontrakt med Norwich omtrent samme tidspunkt som Tripper-handlen.

Det er der flere årsager til.

- Klubben har virkelig troet på mig, siden jeg stødte til førsteholdstruppen. Processen har været vild, og det er gået så hurtigt, siger Aarons til klubbens officielle side.

- Cadeau til min boss for at give mig chancen for at spille hver weekend. Det har givet mig meget at spille i så hård en række med så mange kampe. Det har gjort mig stærkere. Når jeg ser på min første kamp mod Ipswich og så til nu, så har mit spil udviklet sig meget, siger han.

Norwich-manager Daniel Farke er dermed en stor del af forklaringen på Aarons kontraktforlængelse. Stortalentet har i hvert fald valgt at tilbagebetale managerens tillid, og derfor har Norwich papir på Aarons i yderligere fem år. Selv ikke sidste års Champions League-finalister fra Tottenham kunne friste Aarons i denne omgang.

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED