AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2019 14:18
Den nye Martin Ødegaard? Manchester United køber 14-årig nordmand

I en alder af blot 14 år har en af Norges største talenter skrevet under på en aftale med Manchester United, men skiftet går først igennem om et års tid.


Manchester United ser ud til at have fået smag for Norge.

Først blev Ole Gunnar Solskjær hentet ind som manager i sidste sæson, og tidligere på sommer var De Røde Djævle i Oslo for at spille træningskamp mod Kristiansund, og nu har klubben hentet en norsk spiller.

Det er den blot 14-årige Isak Hansen-Aarøen, som skifter til Manchester United fra Tromsø IL.

På sin hjemmeside bekræfter den norske klub, at den helt unge angriber slutter sig til Manchester United næste år i august. Han har tidligere været til prøvetræning hos både Everton og Liverpool, men det bliver Ole Gunnar Solskjærs mandskab, der snupper ham.

Ifølge Daily Mail har Manchester United betalt 724.000 kroner for Isak Hansen-Aarøen, og han kan først gennemføre sit skifte til klubben den 22. august næste år, når han fylder 16 år.

I samme ombæring har Manchester United udlejet den offensive midtbanespiller Aiden Barlow til Tromsø IL, og den norske klub håber, at det kan være starten på et samarbejde med Premier League-giganten.

- Vi synes, det er rigtig spændende, fordi vi samarbejde med en storklub, og vi har allerede udviklet et godt samarbejde, og dette har nu resulterer sig i, at vi lejer Barlow.

- Dette kan være starten på et langvarigt samarbejde, som kan give os meget – også på kompetencesiden. Vi har allerede en rigtig god dialog. Det betyder rigtig meget for os, og selvom vi nå får en spiller, så er det vigtigste måske, at vi er tæt på dem og får ny viden, siger Tromsø-sportschef Sven-Morten Johansen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED