AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2020 20:20
'Den nye Mané' forbløffer: Jeg vil gerne spille i The Championship

Watford-stjernen Ismaila Sarr påstår at være tilfreds med at blive i klubben på trods af sidste sæsons nedrykning fra Premier League.


Senegalesiske Ismaila Sarr er en af de Watford-spillere, der anses for at være for gode til at tage turen med ned i The Championship.

Kantspilleren kom sidste sommer til Vicarage Road for 30 millioner euro, efter man hentede ham i franske Rennes, hvor han var blevet udråbt til at være blandt Afrikas store talenter.

Sammenligningerne gik så vidt som til hans landsmand Sadio Mané grundet spillernes fælles forcer i fart, flair, teknik og også målfarlighed.

Derfor giver det god mening, at der er opstået rygter omkring et Watford-exit for Sarr, efter The Hornets som bekendt rykkede ned. Hvad der giver mindre mening er, at der endnu ikke har været interesse for Sarr, mens han selv er 'tilfreds' i Watford. Det udtaler han overfor Watford Observor.

- Jeg har stadig fire år tilbage i Watford. Hvis de vil have mig til at blive, så spiller jeg gerne i The Championship - min afsked afhænger af, hvad de mener, lyder det fra Sarr, der efterfølgende går videre til at tale om den hidtidige interesse for ham.

- Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal sige om min fremtid. Vi er rykket ned, og indtil videre er der ikke sket noget, og derfor spiller jeg stadig i The Championship. Jeg får den samme information omkring min fremtid, som alle andre. Jeg hører hver dag om, at jeg skal til Liverpool eller Manchester United, men indtil videre har der ikke været noget som helst konkret, fastslår kantspilleren.

Ser man på Sarrs debutsæson, kan man godt undre sig over, hvorfor større klubber endnu ikke har rørt på sig.

Efter en svær start med skader og rustne præstationer, formåede senegaleseren alligevel at slå sig fast på Watford-holdet og præstere 28 Premier League-optrædener med seks mål og fem assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED