Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Den ideelle erstatning: Arsenal vil snuppe Manchester City-profil

Af Morten Bruun Jørgensen
22.05.2023 Kl. 16:10
Mikel Arteta presser på for at få gennemført handlen.

En af de mest opsigtsvækkende transfers kan være under opsejling, for en af de store profiler i Manchester City kan måske tørne ud for Arsenal næste sæson.

Yderst troværdige David Ornstein skriver nemlig i The Athletic i dag, at Arsenal har en konkret interesse i at hente Ilkay Gündogan i sommerens transfervindue, når hans kontrakt med Manchester City udløber.

Mikel Arteta er personligt meget involveret i processen, og den spanske manager er særdeles opsat på at få den 32-årige midtbanespiller til The Gunners.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er årets spiller i Premier League?

Gündogan, som Arteta arbejdede sammen med i Manchester City, bliver af Arsenal anset som den ideelle erstatning for Granit Xhaka, der angiveligt er tæt på at få et skifte til Leverkusen i stand.

Manchester City har ikke opgivet at få Gündogan til at underskrive en ny kontrakt, og tyskeren har desuden også en mulighed for at tage til Barcelona, men lige nu er alle muligheder åbne.

Han var Pep Guardiolas første signing i Manchester City, og han har på det seneste været klubbens anfører og et omdrejningspunkt på den centrale midtbane, hvorfor det vil være meget opsigtsvækkende, hvis han skal spille for The Citizens største konkurrent næste sæson.

Arsenal har desuden også Declan Rice, Mason Mount og Moises Caicedo på blokken, og klubben satser på at hente to nye centrale midtbanespillere til sommer.

LÆS OGSÅ: Gary Neville: De bliver en trussel til Manchester City næste sæson

 

Annonce