Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

"Den er så godt som lukket" - Christensen skal til Barcelona

Af Jeppe Augustsen
12.01.2022 Kl. 12:59
Andreas Christensen vil forlade Chelsea efter denne sæson.

Andreas Christensen har kontraktudløb med Chelsea efter denne sæson, og der har været mange forskellige meldinger omkring danskerens fremtid.

Først forlød det, at en mundtlig aftale var på plads med Chelsea, indtil der kom nye krav til kontrakten. Herefter kom der igen meldinger om, at en kontrakt var på plads og klar til at blive underskrevet.

Han har endnu ikke skrevet under på en kontrakt med The Blues, og der har også været spekulationer om et skifte til Barcelona, og ifølge Farzam Abolhosseini og Steffen Gronemann fra BT Transfervinduet er et skifte til den spanske storklub er så godt som på plads.

– Jeg føler mig ret overbevist om, at han (Christensen, red.) skal til Barcelona, siger Farzam Abolhosseini til BT Transfervinduet.

– Det er det, vi hører fra flere forskellige kilder. Vi har begge to hørt det. Den er så godt som lukket, men der er måske lige nogle detaljer og timing i forhold til at melde det ud, lyder det fra Steffen Gronemann, som tilføjer:

– Andreas Christensen forventer vi at blive Barcelona-spiller. Men vi er nødt til at have lidt mere solid information, før vi for alvor kan komme ud med det.

25-årige Andreas Christensen forlod Brøndby IF som ungdomsspiller til fordel for Chelsea, hvor han i dag står noteret for 147 kampe for The Blues.

Transfervinduet er åbent: Følg med i vores Transfer Live her

Annonce