Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 07:44
Den colombianske Rashford: Everton-spiller har gang i stort velgørenhedsprojekt

Everton-spilleren Yerry Mina er midt i et stort projekt i hjemstavnen Medellin i Colombia.


Manchester United-stjernen Marcus Rashford har ganske fortjent høstet store roser for sit non-profit projekt, der har fødet millioner af udsatte børn i England.

I Everton løber den en spiller rundt med lignende visioner i Yerry Mina, som for fire år siden satte et velgørende projekt i sø kaldet Yerry Mina Foundation.

Opstartet har som formål at forbedre livskvaliteten for unge via design og implementering af sport, sociale, miljømæssige og kulturelle programmer og foranstaltninger.

I et længere portræt lavet af Liverpool Echo, der har interviewet projektets medstifter 'José', forlyder det, at man allerede har formået at hjælpe 'tusindvis' af udsatte unge i Colombia.

José tilføjer, at projektet allerede har lokal heltestatus, men at man i fremtiden ønsker at brede sig ud i hele Colombia og også internationalt.

Jose hjælper mennesker hele året og afslører, at Yerry Mina Foundation også steppede op under den globale verdenspandemi.
 
- Vi gjorde initiativ til at tilbyde mad, hygiejnesæt og personlig pleje til de mest sårbare mennesker i kommunen og dermed give stor støtte til disse mennesker ved gentagne lejlighede, fortæller José blandt andet.
 
Spillere som Tottenhams Davinson Sanchez og Juventus' Juan Cuadrado har tidligere været med til at støtte Yerry Mina Foundation.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE