Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 13:29
Deeney kårer: Her er Premier Leagues fem bedste angribere i øjeblikket

Watford-anføreren har peget på de fem angribere, som han betragter som ligaens bedste.


Man skulle tro, at en erfaren angriber som Troy Deeney ved, hvad han snakker om. Det vil Tottenham-fansene sikkert være enige i, når de ser Watford-anføreren kåre Premier Leagues bedste angriber, mens Arsenal-tilhængerne nok vil ryste på hovedet.

Pierre-Emerick Aubameyang er nemlig den mest overraskende udeladelse fra Deeneys top fem, som han har sat under et interview med TalkSport. Du kan se hans bud herunder sammen med en kort forklaring til hver:

5. Roberto Firmino

- Vi snakker ægte 9'ere, som spiller centralt i offensiven. Firmino er en ny type 9'er, arbejder hårdt, skulle score lidt mere, men sørger for, at Mané og Salah får alle scoringerne, fordi han trækker forsvaret ud af position, siger Deeney til Talksport.

4. Raul Jimenez

- Han arbejder helt vildt på tværs af hele angrebet, og han giver aldrig forsvarere så meget som et øjebliks fred. Han fungerer i spilopbygningen, kan afslutte med begge ben, og han bliver kun bedre og bedre år efter år, forklarer Deeney.

3. Jamie Vardy

- Han er en torn i øjet på modstanderholdene, og Leicester er et helt andet hold, når han ikke er på banen. Han har dræberinstinkt, og han gør altid sit for at komme ind bag bagkæden og er en virkelig god afslutter, siger Deeney.

2. Sergio Aguero

- Han er den ultimative måltyv, der altid står på det rigtige sted, og han kan score med højre, venstre, tap-ins og verdensklassemål. Han kan det hele, mener Deeney.

1. Harry Kane

- Jeg synes, han er den bedste angriber i Premier League, og du kan argumentere for, at han er den bedste i verden, selvom Robert Lewandowski og Karim Benzema giver ham kamp til stregen. Han scorer mange mål, men laver nu også assists, og han er en god anfører både for klub og landshold, fortæller Deeney. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED