Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2020 11:44
Deeney afslører: Har været i dialog med Mourinho

Troy Deeney spiller stadig i Watford, men anføreren fortæller nu, at et skifte til Tottenham var på tale denne sommer


Det er svært at forestille sig Watford uden deres karismatiske anfører, Troy Deeney. Men efter The Hornets nedrykning til The Championship i sidste sæson begyndte rygterne alligevel at fyge om et skifte til en Premier League-klub for den 32-årige angriber. 

Især Tottenham skulle have være interesserede, da Deeney blev anskuet for en ideel backup til Harry Kane, og hovedpersonen selv bekræfter nu, at forhandlinger fandt sted. 

- Der var masser af snak. Nogle ting materialiserede sig, andre gjorde ikke. Med dem, der kom tættere på, så begyndte jeg at tænke på, om jeg var klar til at tage tilbage til Premier League for at være reservespiller, udtaler Deeney ifølge Goal og fortsætter:

- Jeg snakkede med José (Mourinho) efter Watford-Spurs kampen i forsæsonen. Mere siger jeg ikke.

Med transfervinduet lukket frem til januar bliver Deeney dog for nu i Watford, der efter fem kampe ligger på sjettepladsen i The Championship.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED