Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:06:2021 15:25
De udeladtes XI: Her er 11 bedste spillere som misser EM

Vi har forsøgt at samle en XI over nogle af de bedste spillere, som ikke er med til dette EM, selvom deres nationer er kvalificeret til slutrunden.


Målmand: Marc-André ter Stegen

Han ville formentlig være nødsaget til at se til fra bænken som reserve for Manuel Neuer, men ter Stegen ville efter alt at dømme være blevet udtaget til den tyske EM-trup, havde han ikke besluttet sig for i stedet at gennemgå en operation mod en skade i sit højre knæ.

 

Højreback: Aaron Wan-Bissaka

Gareth Southgate elsker højrebacks, og derfor har han udtaget fire af slagsen i den engelske EM-trup. Desværre for Manchester United-profilen virker det ikke til, at den engelske landstræner for alvor er lun på ham, og det er måske fordi, Wan-Bissaka stadig halter i den offensive del af spillet.

Noget kunne tyde på, at England ender med at spille med wing backs til slutrunden, og det er måske ikke den mest ideelle rolle for Wan-Bissaka.

 

Midterforsvarer: Virgil van Dijk

Efter at have misset næsten hele sæsonen med skade og genoptræning valgte Liverpool-kæmpen, at det var bedre at springe slutrunden over og fokusere på at blive helt spilleklar til næste sæson for Liverpool.

 

Midterforsvarer: Sergio Ramos

Der lød et lille ramaskrig i Spanien, da Luis Enrique valgte at udelade Sergio Ramos - og i øvrigt slet ikke udtog en eneste Real Madrid-spiller - til den spanske EM-trup.

Men at dømme ud fra en besked, som den 35-årige altvindende forsvarsgeneral lagde ud på sin Instagram, var det ham selv, der over for Enrique havde erkendt, at han ikke var nået at blive sin skade kvit i tide.

 

Venstreback: Theo Hernandez

Didier Deschamps har en overflod af gode spillere at vælge imellem, hver gang han skal udtage en fransk landsholdstrup, så der er dømt til at være sure miner blandt de udeladte hver evigt eneste gange.

AC Milans offensive back havde efter en stor sæson sikkert håbet på, at han endelig ville blive udtaget, men sådan gik det ikke.

 

Midtbanespiller: Saul Niguez

Det spiller ikke helt for Saul, der i denne sæson mistede sin stamplads for Atletico Madrid, og som et direkte resultat deraf har han også mistet sin billet til EM med Spanien.

Midtbanespilleren er endnu kun 26 år og burde have flere slutrunder i sig, hvis han formår at vende udviklingen.

 

Midtbanespiller: Houssem Aouar

Igen; Det er ikke nogen nem opgave at blive udtaget til Les Bleus, og Aouar blev endnu et offer for den ekstremt hårde konkurrence om pladserne sammen med blandt andre Tanguy Ndombele fra Tottenham.

 

Midtbanespiller: Dominik Szoboszlai

Den ungarske stortalent, der valgte RB Leipzig frem for Arsenal i januartransfervinduet, har døjet med skadesproblemer sidenhen, hvilket har afholdt ham fra at få debut i Bundesligaen.

Alligevel var midtbanespilleren blevet udtaget til den ungarske landsholdstrup, hvilket siger noget om hans evner, men i sidste ende har Szoboszlai selv valgt at trække sig.

 

Højre forward: Mason Greenwood

Manchester Uniteds stortalent sluttede sæsonen som lyn og torden og lignede en spiller, som faktisk godt kunne være endt i den endelige engelske EM-trup. Men vi får aldrig at vide, om Southgate havde i sinde at udtage ham eller ej.

Allerede fredag skulle Greenwood have meddelt den engelske lejr, at han ville trække sig for at komme en skade til livs. Han har årene foran sig og får formentlig chancen igen i fremtiden.

 

Venstre forward: Ansu Fati

Det samme kan siges om Ansu Fati, som efter sit helt store gennembrud i begyndelsen af sæsonen blev langtidsskadet tilbage i november. Sidenhen er han blevet opereret tre gange i knæet, og man forventer nu, at han kan blive klar til sæsonstarten.

 

Angriber: Zlatan Ibrahimovic

Den store svenske angriber valgte at vende tilbage til landsholdet i marts efter næsten fem års fravær, og han var umiddelbart blevet udtaget til EM, var det ikke fordi, han var blevet skadet i et opgør med Juventus.

Ibrahimovic skulle ifølge den svenske landstræner Janne Andersson selv have meldt sig ude af slutrunden.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED