Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 09:58
De hårde hundes top tre: Bedste makkerpar i midterforsvaret

På PLBOLD.dk elsker vi statistikker, da de er med til at understrege, hvem der rent faktisk er de bedste til det, de gør.


Midterforsvaret er med til at holde et helt hold på plads, og det hylder vi i dag på PLBOLD.dk.

Give Me Sport har lavet en interessant statistik over, hvilke midterforsvarere, der statistisk set har gjort det bedst i Premier League siden 00’erne.

Statistikken måler niveauet på, hvor mange mål, der er scoret mod de respektive makkerpar i det antal minutter, de har spillet sammen på banen.

Top tre lyder som følger:

3. John Terry og William Gallas – 75 mål imod sig på 10.065 minutter

Terrys partnerskab med den kontroversielle William Gallas placeres på tredjepladsen på det engelske medies statistik over de bedste makkerpar i midterforsvaret. Parret spillede blandt andet sammen, da Chelsea endelig vandt mesterskabet igen i 04/05-sæsonen, hvor selv Gallas til tider scorede for sjov.

2. Rio Ferdinand og Nemanja Vidic – 84 mål imod sig på 11,692 minutter

Et af de mest kompromisløse makkerpar i branchen. Ferdinand og Vidic var muligvis de eneste i ligaen, der kunne holde Didier Drogba i topform nede, og det siger altså ikke så lidt. Sammen vandt de blandt Premier League flere gange samt den famøse Champions League-sejr over Chelsea i Moskva i 2008.

1. Jamie Carragher og Daniel Agger – 58 mål imod sig på 8,171 minutter

Muligvis meget overraskende for mange placerer Carragher og Agger sig på førstepladsen, da deres statistik mildest talt er imponerende. Liverpool-fans elskede at se, når Agger trykkede kanonen af og bragede bolden i hjørnet, mens han kontrollerede forsvaret sammen Carragher i den anden ende. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED