Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

De eneste i Premier League: Thomas Frank og Brentford i historisk bedrift

Af Emil Plovgaard
28.05.2023 Kl. 18:55
Brentford har leveret en mere end godkendt sæson på flere parametre.

Manchester City blev søndag slået med 1-0 af Brentford, da Ethan Pinnock sendte sejren i retning af Thomas Frank og kompagni med fem minutter tilbage af opgøret.

Brentford har to gange i denne Premier League-sæson vundet over Manchester City.

Det er der ingen af de øvrige 18 hold i ligaen, der kan sige, og dermed har Thomas Franks mandskab leveret en historisk bedrift i en fin sæson for The Bees.

De er det i alt femte hold til at vinde en såkaldt liga-double mod Pep Guardiolas mandskab. Chelsea gjorde det i 2016/17-sæsonen, Wolves fulgte efter i 2019/20-sæsonen, hvor Manchester United gjorde det samme. I sidste sæson var det Spurs, der kunne fejre bedriften.

Nederlaget var det første til Manchester City siden februar, hvor det var Tottenham, der hev det længste strå. Brentford sluttede dermed en 25 kampe lang stime, hvor The Cityzens ikke havde tabt.

Sejren er også historisk i den forstand, at det er første gang siden januar 1947, at klubben vinder en kamp mod en klub, der er placeret på førstepladsen i Englands bedste række. Det skete dengang mod Wolves.

Brentford slutter sæsonen på en niendeplads, hvilket må siges at være mere end godkendt, når man tager det beskedne budget i betragtning.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Store problemer i Chelsea: Stjerner forlader træningen

2. Pochettino skriver under med Chelsea: Så lang er kontrakten

3. Avis: Denne klub foretrækker Declan Rice

4. 1,2 milliarder: Liverpools nye sportsdirektør lurer på tre signings

5. Overvejer at forlade City efter én sæson: Gigantklub lurer

 

Annonce