Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2021 08:00
De bedste i Europa: Liverpool topper fornem liste

Liverpool har fået en forrygende start på den indeværende Premier League-sæson, hvor The Reds er ubesejret i de indledende syv runder.


Liverpool har fået en forrygende start på den indeværende Premier League-sæson, hvor The Reds er ubesejret i de indledende syv runder.
 
Jürgen Klopps mandskab har således sikret sig sejre mod Norwich, Burnley, Leeds og Crystal Palace, mens det er blevet til uafgjort mod Chelsea, Brentford og Manchester City.
 
I Champions League kører det også på skinner med først en hjemmesejr mod AC Milan, inden holdet så knuste Porto med 5-1 på udebane.
 
Selvom Klopps mandskab aktuelt ikke indtager førstepladsen - med et point op til førstpladsen Chelsea - så viser data fra WhoScored.com, at Liverpool har været det bedstpræsterende hold i Europa i denne sæson.
 
Med en rating på 7,07 i denne Premier League-sæson fører Liverpool an. Ikke bare i den hjemlige liga, men også i hele Europa.
 
Lige i hælene følger Premier Leagues førsteplads, Chelsea, der har fået en rating på 7,06.
 
Bundesliga-giganterne fra Bayern München tildeles 7,05 i rating, mens Manchester City er at finde på fjerdepladsen med 7.
 
Nederst i rating-tabellen i Premier League finder man ikke overraskende bundproppen Norwich, som noterer sig for en score på 6,43.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE