Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2021 20:50
Dansker ser frem til at møde United: Som at trække en CL-modstander

- Det er som at trække en Champions League-modstander, siger Simon Kjær om AC Milans lodtrækning.


Manchester United og AC Milan mødes i Europa Leagues 1/8-finaler i løbet af marts.
 
Den italienske klub har danske Simon Kjær på lønningslisten, og han ser frem til mødet med De Røde Djævle.
 
- Jeg foretrækker at spille mod de bedste hold. Manchester United er et af de bedste hold i Europa League. Det er som at trække en Champions League-modstander, og det er stort for mig, siger Simon Kjær i et interview med klubbens TV.
 
- Hvis vi ønsker at vinde Europa League, så skal vi vinde mod dem under alle omstændigheder. At møde dem nu eller senere, gør ingen forskel. 
 
- Det er et godt match-up, der også vil motivere os. I fodbold er der 11 spillere på banen, hvor vi vinder og taber sammen.
 
AC Milan har tabt to kampe i træk i Serie A mod henholdsvis Spezia og lokalrivalerne fra Inter, men Kjær vil gerne have holdet på rette spor.
 
- Det er den afgørende motivationsfaktor. Det er der ingen tvivl om. Vi skal tilbage på vores vante niveau, siger danskeren.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED