Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2022 22:05
Dansker brager løs i England: "Kan ikke klage over 20 mål"

Danskeren er muligvis gået en smule under radaren.


Emil Riis startede halvsløjt ud hos engelske Preston, men i den forgangne sæson bragede danskeren så løs.
 
Hele 20 fuldtræffere i den samme sæson blev det til for danskeren, der muligvis er gået en smule under radaren herhjemme.
 
Den ydmyge dansker er dog lidt tilbageholdende med at rose sig selv.
 
- Man kan ikke klage over at score 20 mål i én sæson. Jeg håber bare, at jeg kan gøre det samme i år. Jeg har vist, at jeg kan gøre, men nu handler det om at gøre det samme igen, siger Emil Riis til BBC Sport Lancashire.
 
- Det sætter pres på en, men nu ved jeg, at jeg kan gøre det. Det handler om at blive ved med at arbejde hårdt, siger danskeren videre til mediet.
 
Riis skiftede i oktober 2020 Randers FC ud med en tilværelse hos Lancashire-klubben Preston. Tidligere i sin karriere har han været på prøvetræning hos Premier League-klubben Fulham.
 
Her har han tre år tilbage af sin kontrakt hos klubben, der også i næste sæson er at finde i Championship efter en 13.-plads i den netop overståede sæson.
 
Ifølge Transfermarkt ligger Emil Riis' markedsværdi på 4,50 millioner euro, svarende til 33 millioner kroner. Hans værdi er siden skiftet fra Randers FC steget med små 30 millioner kroner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE