Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Danske fodboldeksperter forsvarer Maguire: "Det er helt vildt"

Af Jeppe Augustsen
21.04.2023 Kl. 06:05
Harry Maguire er ikke den eneste Manchester United-spiller, der har en andel i det første mål mod Sevilla, mener de danske fodboldeksperter.

Manchester United er ude efter Europa League efter torsdagens 0-3-nederlag til Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Det endte dermed med et samlet 2-5-nederlag til den spanske klub, hvor personlige fejl kostede De Røde Djævle dyrt.

Harry Maguire er bl.a. kritiseret ved målet til 1-0, men de danske fodboldeksperter på TV2 mener ikke, at midtstopperen er alene om målet.

– Harry Maguire ender med at blive den store syndebuk. Jeg synes jo så bare ikke, at han skal have bolden fra David de Gea i den her meget pressede situation, siger Morten Bruun til TV2.

Det er ikke kun Morten Bruun, der mener, at David De Gea har sin andel i målet. Det samme mener Jonas Hebo Rasmussen og David Nielsen.

– For det første skal han ikke have bolden fra De Gea, og for det andet har han ingen idé om, hvad der kommer til at ske. Det er jo en Ajax-strategi, som Erik ten Hag (Uniteds manager, red.) har taget med, og havde det her været Lisandro Martínez, der er skadet, havde han vendt op i banen, siger Jonas Hebo Rasmussen i studiet.

– Det kan være noget, de har arbejdet med i den måde, de spiller bolden ud. Det er helt vildt. Og nu står Maguire igen som idioten. Det har han gjort, jeg ved ikke hvor mange gange, men han får heller ikke meget hjælp af sine holdkammerater, der spiller ham i forfærdelige situationer igen og igen, lyder det fra David Nielsen.

LÆS OGSÅ: Vild beskyldning: United og City hylder slaveri

LÆS OGSÅ: Chokerende: Nu kan Ronaldo blive smidt ud af Saudi-Arabien

Annonce