Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2021 19:47
Dansk sportsdirektør går transferamok: To store signings er på vej til Aston Villa

Aston Villas danske sportsdirektør Johan Lange har to interessante navne under radaren i Leon Bailey og Todd Cantwell.


For snart et år siden forlod Johan Lange sin rolle FC København for at være sportsdirektør i Aston Villa.

I dette transfervindue har han indtil videre hentet Emiliano Buendia og Ashley Young til klubben, men danskeren er langt fra færdig.

Tidligere i dag kom meldingerne om, at de er meget interesseret i Leon Bailey fra Leverkusen og er klar med et stort bud.

Nu erfarer Football Insider, at Aston Villa - udover Leon Bailey - også vil bringe Todd Cantwell til Villa Park, og de er allerede i positive forhandlinger med Norwich om en handel. 

Sidste sommer var Todd Cantwell tæt på et skifte til Leeds, men Bielsa & Co. var ikke villige til at betale de £20 millioner, som Norwich krævede.

Den 23-årige englænder har et år tilbage af sin kontrakt, og derfor er det også ved at være sidste udkald for Norwich, hvis de skal have gode penge for ham ved et salg.

Følg med på vores Instagram-profil, hvor vi opdaterer på nyheder, transfers og meget mere:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE