Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Dagens spilforslag: Arsenal og Palace holder lidt igen

Af Redaktionen
28.12.2017 Kl. 14:51
Dagens spilforslag er i den 'safe' ende og går på, at der ikke kommer alt for mange mål på Selhurst Park.

Spilstop: 21:00 – Crystal Palace – Arsenal under 3,5 mål i kampen – odds 1,53 @Betfair

I Dagens spilforslag denne torsdag skal vi en tur til London, hvor Crystal Palace tager imod Arsenal i dagens enlige Premier League-kamp.

Her tror vi på, at der maks kommer tre mål i kampen. 

Arsenal skal have en sejr i kampen, mens hjemmeholdet givet vis vil være glade for en uafgjort. Og Palace-manageren Roy Hodgson er som bekendt ikke den dårligste mand til at sætte sin defensiv op! 

Crystal Palace har spillet til under 3,5 mål i 6/9 hjemmekampe i denne sæson. Det samme kan faktisk siges om Arsenals udekampe.

Palace har dog i deres seneste fire hjemmekampe spillet hele tre kampe til over 3,5. Netop dét faktum forstærker vores tro på, at The Eagles vil have stor fokus på den defensive organisation i aftenens kamp. 

Arsenal vil formentlig heller ikke efterlade for meget plads i omstillingerne til et Palace-hold, der er ubesejrede i hele otte kampe. Det kan godt blive en afventende affære det her.

1,53 er ikke et specielt højt odds, men når man ser på historikken, så har Crystal Palace og Arsenal faktisk ALDRIG spillet til over 3,5 mål, når de har mødt hinanden på Selhurst Park. Det er faktisk kun sket i 1 af 10 indbyrdes møder og det var helt tilbage i 2005. 

Vi tror på under 3,5 mål her! 

Annonce