Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Dagens double: Taktisk affære på Old Trafford

Af Redaktionen
16.04.2017 Kl. 13:26
Det kan blive meget taktisk mellem Mourinho og Conte, hvilket kan medfører få mål i eftermiddag på Old Trafford.
Tipsbladet disker op med en double på bettingfronten, der blandt andet involverer en tæt og målfattig affære på Old Trafford.
 
Spilstop 17.00 – Manchester United – Chelsea, Under 2,5 mål – Odds 1,68 hod 777.dk
 
Spilstop 17.30 – Darmstadt – Schalke 04, 2 – Odds 1,78 hos 777.dk
 
Samlet odds: 2,99
 
Det bliver med stor sandsynlighed en taktisk affære når Manchester tager imod Chelsea. En kamp der er yderst vigtig for begge hold. Derudover er det to hold der forsvare sig godt. Særligt United har brug for sejren og kommer de foran bliver der med garanti gjort alt for at lukke af bagude fremfor at score mål det andet mål. Der er selvfølgelig gode offensive spillere på begge hold til at ødelægge vores spil. Men det taktiske spil mellem Mourinho og Conte kan gøre opgøret til målfattigt. Otte af de sidste 10 kampe mellem dem er endt med under 2,5 mål.
 
Schalke kæmper for en ny billet til Europa League som de stadig er en del af i år. Et point er for lidt i denne kamp så de vil givet gå reelt efter sejren. Darmstadt er for længst rykket ud, og med motivationen til forskel bør det give sejr til Schalke. Eneste minus er naturligvis at schalke spillede i torsdags og skal spille igen næste torsdag.
Annonce