Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2021 14:21
Crouch udpeger: Denne spiller vil passe perfekt ind hos Liverpool

Peter Crouch har udset sig én spiller, som vil passe rigtig godt ind på Liverpool-holdet.


Sommerens transfervindue var et stille et af slagsen for Liverpools vedkommende, hvor det kun blev til et køb af Ibrahima Konaté.

Flere medier - heriblandt Liverpool Echo og The Athletic - skrev i sommer, at Merseyside-klubben vil handle større ind næste sommer.

En spiller, som er blevet rygtet til Liverpool, er Jude Bellingham fra Dortmund, og han er også en spiller, der vil passe rigtig godt ind på Jürgen Klopps mandskab, hvis man spørger Peter Crouch.

- Næste sommer bliver interessant, og Liverpool føler måske, at de skal lave en stor signing, og man kigger måske på at tilføje noget ekstra til midtbanen, skriver Peter Crouch i sin klumme på Daily Mail.

- Jude Bellingham vil passe perfekt ind, så længe det ikke vil gå ud over Harvey Elliot og Curtis Jones' udvikling, som har været uheldige med skader. 

- Der har ikke været ro på midtbanen, og nogle er pladserne vil være ledige. Hvis var der en Champions League-finale, så ville Fabinho og Henderson helt sikkert spille, lyder det fra Peter Crouch.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE