Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Cristiano Ronaldo stillede stort krav efter Solskjær-fyring

Af Emil Plovgaard
30.03.2023 Kl. 20:02
Ralf Rangnick afviste dog kravet.

Manchester United og Cristiano Ronaldos veje skiltes, da den portugisiske landsholdsspiller i november gav et eksplosivt interview til Piers Morgan.

I dag spiller portugiseren hos Al-Nassr i Saudi-Arabien, og det bliver muligvis den sidste klub i karrieren for den nu 38-årige Ronaldo.

Nu kommer det frem, at han stillede et stort krav, umiddelbart efter, at Ole Gunnar Solskjær blev fyret som manager hos Manchester United i efteråret 2021.

LÆS OGSÅ: Advarer Erik ten Hag: Drop det

Ronaldo krævede angiveligt at vriste anførerbindet af Harry Maguire, som han i stedet selv skulle iklæde sig. Men det nægtede Ralf Rangnick, der overtog styringen i slutningen af 2021, skriver ESPN.

Ronaldos krav forårsagede en kløft i omklædningsrummet hos Manchester United, og der blev som bekendt ingen ændring.

Den dag i dag er Maguire fortsat Uniteds anfører, men det vrimler ikke ligefrem med spilletid hos De Røde Djævle. I stedet foretrækker Erik ten Hag Raphaël Varane og Lisandro Martinez som makkerpar i midterforsvaret.

Spørgsmålet er, om Maguire også i den kommende sæson tildeles hvervet som anfører for den traditionsrige klub.

Ifølge ESPN, overvejer Manchester United at sælge ham for den rette pris, efter at man har udtrykt bekymring over, at han mangler bevægelse og har en tendens til at skynde sig væk fra bagkæden.

Den engelske landsholdsspiller er blot startet inde i fem Premier League-kampe i indeværende sæson.

LÆS OGSÅ: Her er Alan Shearers Premier League XI

LÆS OGSÅ: United-stjerne på vej til ny kontrakt?

Annonce