AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2017 20:27
Coutinho før England-opgør: Jeg er 100 procent klar

Philippe Coutinho erklærer sig 100 procent klar til at spille igen.


De seneste tre kampe har Liverpool klaret sig uden Philippe Coutinho, der har døjet med en lårskade. Alligevel blev midtbanespilleren kaldt ind til det brasilianske landshold, som skulle spille to venskabskampe mod Japan og England.

Den første kamp mod Japan missede Liverpool-stjernen også grundet sin skade, men nu melder han sig imidlertid 100 procent klar til tirsdagens venskabskamp mod England.

- Desværre kunne jeg ikke spille for Liverpool i de seneste tre kampe på grund af en skade. Nu føler jeg mig 100 procent klar. Jeg er kommet mig, og jeg er i god form og klar til kampen mod England, fortæller Coutinho ifølge Liverpool Echo.

- Jeg ønsker aldrig at gå glip af nogen kampe for Brasilien. Jeg er beæret over at iføre mig denne trøje hver gang, at det er muligt.

Liverpool-stjernen ser frem til at møde nogle af de spillere, som han kender fra Premier League.

- England bliver den første europæiske modstander under Tite (brasiliansk landstræner, red.). Vi ser frem til at kæmpe mod dem. De har mange kvalitetsspillere, som kan gøre sig i en topliga som Premier League. Det vil uden tvivl blive en svær kamp. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED