Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2020 15:13
Coronaramt PL-stjerne frygtede for sit liv: Jeg løb tør for ilt i 25 minutter

Pepe Reina har sat ord på, hvordan hans oplevelse med Covid-19 fik ham til at frygte for sit liv i en halv times tid.


Ved første indskydelse skulle man måske tro, at elitesportsmænd og Premier League-stjerner har nemt ved at overvinde Covid-19, men man er bestemt ikke fredet, selvom fysikken er i tiptop stand.

For Pepe Reina ramte virussen som en "truck," og han frygtede kortvarigt for sit liv, fordi han led af svære åndedrætsproblemer.  Det fortæller Aston Villa-målmanden i et interview med The Telegraph.

- Det er først nu, jeg er begyndt at vinde kampen over coronavirussen. Det sværeste øjeblik var, da jeg ikke længere kunne trække vejret. Jeg løb tør for ilt i 25 minutter, og det var mit livs værste øjeblikke.

Indledningvist oplevede den forhenværende Liverpool-målmand de mest normale symptomer som feber, tør hoste og hovedpine, men det udviklede sig hurtigt til det værre.

- Jeg oplevede en meget virkelig frygt, da jeg forstod, at jeg ikke kunne få ilt. Det føltes som om, min hals havde lukket sig sammen, og det føltes som endeløse minutter i frygt.

Målmanden skulle nu være i bedring og ovre det værste stadie af sygdommen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED