AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2018 11:45
Conte takker fansene for opbakning: Det er vigtigt for mig

Antonio Conte er glad for den opbakning, som Chelsea-fansene viste ham under gårsdagens Premier League-kamp.


”Antonio, Antonio, Antonio”

Chelsea-fansenes tilråb til klubbens italienske manager gjaldede ud over Stamford Bridge, da de engelske mestre mandag aften besejrede West Bromwich med 3-0.

Tilliden til Antonio Conte er ellers begyndt at krakelere i flere afkroge af Chelsea-fanskaren efter en stribe af dårlige resultater i de seneste måneder, men mandag aften havde the Blues ingen problemer med at hive tre point i land mod ligaens bundprop.

Efter kampen, hvor Eden Hazard på ny storspillede og scorede to gange, var Antonio Conte naturligvis også glad for tilskuernes opbakning, og det gav han udtryk for, da han mødte den engelske presse.

 - Jeg er nødt til at takke fansene. De viste mig stor støtte, fordi de har læst spekulationer og rygter omkring mig. Jeg er taknemmelig over for fansenes måde at støtte mig på, sagde Conte ifølge Sky Sports.

- Det betyder, at de forstår min passion og min vilje til at forsvare disse farver, denne trøje, dette logo efter 18 måneder sammen. Det er rigtig vigtigt at føle denne atmosfære omkring mig. Det er rigtig vigtigt at føle, at folk værdsætter mit arbejde her i Chelsea. Det er vigtigt for mig.

Med sejren strøg Chelsea op på fjerdepladsen i Premier League, hvor de dog blot har ét point ned til Tottenham på femtepladsen. Der er dog også kun tre point op til Manchester United på andenpladsen.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED