Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2021 10:03
Conte: - Niveauet i Tottenham er ikke højt

Antonio Conte har været Tottenham-manager i lidt over 3 uger nu. I går led han og klubben et pinligt 1-2 nederlag til slovenske NS Mura.


Conte kunne kun se måbende til, mens 10-mands Tottenham led et pinligt 1-2 nederlag til NS Mura. 

Efter kampen var han klar i spyttet:

- Efter tre uger begynder jeg at forstå situationen. Det er ikke simpelt. I øjeblikket er niveauet i Tottenham ikke særligt højt. 

NS Mura er det lavest rangeret hold i Europa Conference League. Men i går slog de alligevel Tottenham, der spiller i den måske verdens stærkeste liga. Og mod Conte som er vant til at vinde trofæer.

Men sådan skal man ikke se på det lige nu, for han er ingen magiker, selvom man skulle tro det, påpeger Italieneren. 

- Jeg er ingen magiker, og slet ikke efter 3 uger i klubben. Jeg har fundet spillere, som jeg vil arbejde med, og som forpligter sig (til klubben, red.), men det er ikke altid nok.

Men af den grund må man ikke blive bange:

- Der er et stort, men vigtigt, mellemrum op til topholdene i England. Det må vi ikke lade os skræmme af dog. Jeg er her for at arbejde og forbedre situationen. Lige nu må vi have tålmodighed, for jeg ved, at der er problemer som skal løses. 

Tottenham kan ikke længere nå at blive nummer 1 i deres gruppe. De kan dog stadig nå at kvalificere sig til slutspillet i foråret, hvis de vinder deres sidste kamp ude mod Rennes. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE