Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Conte forventer ikke Tottenham-fyring

Af Morten Bruun Jørgensen
17.03.2023 Kl. 13:52
Antonio Conte mener ikke, at han er i fare for at blive fyret i Tottenham.

Det er ikke mange dage siden, at Antonio Conte sagde, at han kunne blive fyret, inden sæsonen er færdigspillet, men nu har piben fået en anden lyd.

For mens italieneren lød noget slukøret efter Champions League-exit mod AC Milan i sidste uge, er humøret nu anderledes efter weekendens sejr i Premier League mod Nottingham Forest.

LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvem vinder Champions League i denne sæson?

Nu mener han nemlig ikke længere, at han kan forvente en fyring.

– Det var en provokation omkring min fremtid. En joke. I spurgte mig om fremtiden, og jeg sagde, at jeg ikke ved, hvad der sker, fordi klubben kan fyre mig. Men jeg tror ikke, at klubben tænker sådan. Klubben ser hver dag, hvad min stab og jeg laver, siger Conte nu ifølge The Times.

– Jeg tror ikke, at der er en klub, der kan sige til manageren, at han vil blive der resten af sæsonen. Fodbold er virkelig underligt. Hvert øjeblik forsøger min stab og jeg at gøre alt, og jeg tror, at klubben værdsætter det.

Samtidig blev Conte også spurgt ind til, om han bliver i Tottenham efter denne sæson, hvor han har kontraktudløb, men her var italieneren mere tøvende.

Han mente, at det var op til klubben at tage den beslutning, og ifølge The Times forventes det, at parternes veje skilles til sommer.

LÆS OGSÅ: Vieira fyret: Her er tre mulige erstatninger for Crystal Palace

Annonce