Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:10:2020 14:15
CL-lodtrækning torsdag: Her er dødspuljen for United, Chelsea, City og Liverpool

Vi har taget et kig på holdene, som de engelske klubber nok helst ikke vil trække til torsdagens Champions League-lodtrækning.


De sidste kvalifikationskampe til dette års Champions League-turnering blev spillet onsdag aften, og med alle holdene på plads finder lodtrækningen til gruppespillet sted torsdag eftermiddag.

Chelsea, Liverpool, Manchester City og Manchester United er de fire kvalificerede engelske hold, og som altid er der hold fra de forskellige seedningslag, som man hellere vil trække end andre.

Vi har forsøgt at tage et kig på, hvad der ville være den værst tænkelige lodtrækning for de fire hold - en "Group of Death".

 

Liverpool -  Pot 1

Da Liverpool er  i Pot 1 på grund af deres status som engelske mestre, kan de ikke trække andre titelvindere fra de største europæiske ligaer.

Der gemmer sig dog stadig nogle sværvægtere i Pot 2. Barcelona, Dortmund og Atletico Madrid ville alle kunne gøre ondt, hvilket Diego Simeones mandskab også viste sidste sæson.

I Pot 3 er der farlige hold som eksempelvis RB Leipzig, Inter og Lazio, mens Pot 4 endnu mangler et par hold (forhåbentligt FC Midtjylland). Rennes og Borussia Mönchengladbach ligner dog holdene, man helst vil undgå fra Pot 4.

Liverpools Group of Death:

Liverpool,  Barcelona, RB Leipzig, Rennes.

 

Chelsea, Manchester City og Manchester United - Alle i Pot 2

De tre resterende engelske hold befinder sig alle i Pot 2, og der er særligt ét hold, som hverken Lampard, Guardiola eller Solskjær næsten må håbe på at undgå til morgendagens lodtrækning -  treblevinderne fra Bayern München.

Liverpool kan de som bekendt ikke trække på grund af nationaliteten, men det er klart, at man også gerne vil gå i en bue udenom hold som Paris Saint-Germain, Real Madrid og Juventus.

I Pot 3 gælder samme princip som for Liverpool. Club Brügge, Olympiakos og Basakhsehir ville sikkert være at foretrække, mens man nødigt vil trække Inter, Lazio eller RB Leipzig.

I Pot 4, som ikke er helt fastlagt, vil man også gerne undgå holdene, som formentligt bliver Rennes, Marseille og Mönchengladbach.

Citys, Chelseas og Manchester Uniteds "Group of Death":

Bayern München, Chelsea/City/United, Inter, Rennes


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED