AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2019 12:45
CL-bonus og Zaha: Her er de sidste detaljer i Wan-Bissaka-handel

Manchester United og Crystal Palace skal mødes for at få de sidste detaljer på plads i handlen om Aaron Wan-Bissaka.


Aaron Wan-Bissaka nærmer sig et skifte til Manchester United.

Manchester United er efter sigende nået til enighed med Crystal Palace-backen om de personlige vilkår, hvor han kan se frem til en ugentlig løn på £80,000.

De Røde Djævle mangler dog fortsat at nå til enighed med Crystal Palace, før en handel kan blive en realitet - og det skulle de gerne blive i dag.

The Guardian beretter, at Ed Woodward og Matt Judge er rejst til London for at få de sidste detaljer på plads med Crystal Palace-ejer, Steve Parish. 

Ifølge den engelske avis afgav Manchester United i weekenden et nyt bud på Aaron Wan-Bissaka. Det matchede angiveligt ikke helt deres værdiansættelse på ham, men de informerede Woodward & Co., at de kunne mødes og forhåbenlig få en aftale på plads. 

Manchester Uniteds bud indeholder også diverse bonusser, hvor der både er tale om individuelle og holdbaserede præstationer. En af bonusserne skulle angiveligt lyde på, at Crystal Palace vil modtage en pose penge, hvis Manchester United vinder Champions League med Wan-Bissaka i truppen, men det anser Crystal Palace på nuværende tidspunkt at være usandsynlig inden for den næste årrække. Derfor er den ikke synderlig interessant for The Eagles.

Crystal Palace anvender også forhandlingerne til at få fjernet eller reduceret Wilfried Zahas videresalgsklausul. I aftalen mellem Crystal Palace og Manchester United, da Wilfried Zaha gjorde skiftet permanent i 2015, indførte man en videresalgsklausul i aftalen, der betyder, at De Røde Djævle skal have en bid af kagen, hvis de sælger ham videre. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED