CITYS STIME STOPPER: Guardiola og co. nedlagt på Anfield

14.01.2018 Kl. 17:59
Liverpools offensiv sprudlede, da The Reds slog Manchester City med 4-3 på Anfield søndag aften.
Der var lagt op til en spændende kamp i søndagens sene Premier League-dyst, hvor Liverpool tog i mod Manchester City.

Før kampen var der snakket meget om, at Liverpool måske var det hold, der kunne sætte en stopper for Manchester Citys status som ubesejrede i Premier League denne sæson.

Det startede også rigtig godt for hjemmeholdet, da Alex Oxlade-Chamberlain bragte Liverpool i front med et flot langskud, der strøg ind i mål langs jorden.

Fem minutter før pausefløjt kom Manchester City tilbage i kampen ved Leroy Sane, som satte sin direkte modstander, Joe Gomez, og efter et par driblinger tordnede bolden ind i det korte hjørne.

Efter pausen havde begge hold muligheder for at bringe sig i front, men efter en times spil indledte Jürgen Klopps tropper ni effektive minutter, der gav dem en 4-1 føring.

Først lykkedes det Firmino at sende en høj bold over Ederson i Manchester City-målet og to minutter efter bragede Sadio Mané bolden ind til 3-, og i kampens 68. minut var det så Mohamed Salah, der scorede på en ripost.

Det fik Pep Guardiola til at sende Bernardo Silva på banen i stedet for Raheem Sterling, og den portugisiske midtbanespiller bragte en smule spænding tilbage i kampen, med sin reducering til 4-2.

I kampens tillægstid dukkede Gündogan op som en trold fra en æske og bragte endnu spænding i de døende minutter, da han bragte Manchester City tilbage i kampen med sin scoring til 4-3.

Tættere kom Manchester City ikke på en sejr, og dermed kan Liverpool lade sig hylde, som det hold, der fik skovlen under Manchester City i Premier League-sæsonen 17/18 og tildelte dem deres første nederlag.

Med resultatet går Liverpool forbi Chelsea og er nu på Premier Leagues tredjeplads. Begge med 47 point – i øvrigt det samme som Manchester United på andenpladsen, der dog har en kamp i baghånden. Manchester City er nummer et. Aktuelt 15 point foran forfølgerne.