Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:09:2020 14:53
City øjner Ajax-profil - men bliver nødt til at sælge først

Ifølge The Telegraph ville Manchester City gerne forstærke sin venstreback med eksempelvis Nicolas Tagliafico, men det kræver et salg først.


Manchester City ville gerne forstærke sig på venstrebacken og har blandt andet Ajax-profilen Nicolas Tagliafico på ønskesedlen. Men hvorvidt klubben kommer til at rekruttere en spiller eller ej, afhænger af, om man har held med at sælge Oleksandr Zinchenko først.

Det melder The Telegraph tirsdag.

I princippet stoler Pep Guardiola heller ikke stort på sin anden venstreback, Benjamin Mendy, men ukrainske Zinchenko ses som den af de to, som er nemmest at sælge i dette transfervindue.

Real Betis skulle have forsøgt sig, mens Napoli angiveligt stadig kredser om venstrebacken, der lige nu er nøglen til, om The Cityzens byder på Tagliafico eller et af sine andre transfermål til venstrebacken.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED