AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 10:02
City med sin første signing: Fernandinhos afløser er på plads for 520 mio.

Rodri har meddelt Atletico Madrid, at han forlader klubben til fordel for Manchester City.


Det er svært at sige nej, når først Pep Guardiola og Manchester City banker på døren, og det har også været tilfældet for Atletico Madrid-midtbanespilleren Rodri, som netop skulle have meddelt den spanske klub, at han skifter til de engelske mestre.

Det skriver Marca, og historien bliver også bekræftet af Mundo Deportivo.

22-årige Rodri har en frikøbsklausul på €70 millioner - svarende til 522 millioner kroner - som The Citizens ventes at aktivere for at færdiggøre handlen. Midtbanespilleren har ifølge Marca meddelt Atletico Madrid-direktøren Miguel Angel Gil Marin, at han forlader klubben.

Rodris beslutning om at forlade Atletico Madrid efter blot én sæson skulle ikke have været nem, beretter Marca. Han er stor fan af den spanske klub og har mange, lange samtaler med Diego Simeone om fremtiden.

Men i sidste ende skulle Manchester City have overbevist midtbanespilleren om, at han kan nå et endnu højere niveau i Manchester City.  Manchester United, Bayern München og en række andre klubber forsøgte også deres held, men Rodri, som er blevet betegnet som "den næste Sergio Busquets",  skulle have truffet sin beslutning.

Rodri er defensiv midtbanespiller og indhentes dermed som den naturlige arvtager til Fernandinho, der fylder 34 denne sommer.  Det er dog usikkert, hvorvidt Manchester City skal betale frikøbsklausulen på €70 millioner, eller om klubberne kan forhandle en anden aftale på plads.

Marca lægger op til, at Atletico Madrid er klar på potentielt at lade en eller flere City-spillere indgå i handlen for at sænke den endelige salgspris.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED