21.01.2020 Kl. 21:30
Manchester City kæmpede hårdt for de tre point i tirsdag aftens kamp mod Sheffield United, men en genialitet af Kevin De Bruyne sikrede The Citizens alle tre point.

Manchester City havde krumtappen Aymeric Laporte tilbage til tirsdag aftens møde med Sheffield United på Bramall Lane.

Trods et par rustne aktioner fra den franske midterforsvarer var hans indflydelse fra starten tydelig at se og føle.

Efter lidt over en halv time blev Riyad Mahrez bragt til gulvet i Sheffields eget felt oven på en flot aktion – og det takserede dommeren til et straffespark. Til trods for en horribel statistik på straffespark, blev Gabriel Jesus sat til at sparke – og det gjorde han ikke så godt. En flot redning af Dean Henderson gav Sheffield United håb.

Med den afbrænder har brasilianeren brændt seks af sine sidste 10 straffespark for klub og landshold.

Efter 68 minutter tog Pep Guardiola også konsekvensen af en dårlig kamp af Jesus – og hev brasilianeren ud til fordel for Sergio Agüero.

Det bar hurtigt frugt. Efter 73 minutter scorede argentineren nemlig til 1-0 for City efter en flot, flot, flot aflevering af Kevin De Bruyne – en af dem, man har set belgieren slå utallige gange.

Stillingen holdt indtil dommerens slutfløjt efter fem minutters overtid – en 1-0-sejr til Guardiola og co.

Andetsteds lavede Newcastle et vanvittigt comeback. På Goodison Park så det sort ud for gæsterne, indtil mål fra Florian Lejeune henholdsvis i 94. og 95. minut gav et vigtigt point til Steve Bruce og co.

På Dean Court blev det til en rigtig vigtig sejr til Bournemouth, der har haft en meget svær sæson. Mål fra Callum og Harry Wilson samt et selvmål af Pascal Gross gav The Cherries en 3-1-sejr i kampen, hvor Aaron Mooy reducerede i anden halvleg.