Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Christian Atsu-agent taler ud om skrækkelig hændelse

Af Jeppe Augustsen
08.02.2023 Kl. 09:40
Nana Sechere, der agent for Christian Atsu, fortæller i et interview, at han først fik bekræftelsen på, at ghaneseren var blevet reddet tidligt tirsdag morgen.

Opdatering 8. februar 14.38: Man har endnu ikke kunne lokalisere Atsu, og man frygter dermed, at han stadig er fanget under en kollapset bygning – Læs mere her.

Tyrkiet og Syrien blev i mandags ramt af adskillige voldsomme jordskælv, som har kostet flere tusindvis af liv.

Over 3.000 bygninger kollapsede som følge af jordskælv, som også betød, at mange personer var fanget i de kollapsede bygninger, og en af dem var den tidligere Premier League-spiller, Christian Atsu.

Den ghanesiske kantspiller spiller i dag for Hatayspor, hvor han søndag eftermiddag blev matchvinder, da han scorede i det sidste minut mod Kasimpasa.

Agenten for Christian Atsu fortæller nu, at ghaneseren befandt sig på 9. sal, da jordskælvet kom. 

– Sidst jeg hørte fra ham var søndag ved midnatstid. Han spillede poker med nogle holdkammerater hos en ven frem til 3.30, siger agenten Nana Sechere til Daily Mirror.

– Vejen hjem til hans lejlighed tager en halv time og var hjemme ved 4-tiden, og jordskælvet startede 20 minutter senere. Jeg anede intet om det, indtil jeg fik et opkald fra en repræsentant fra klubben ved 5-tiden, der spurgte mig, om jeg havde hørt noget fra Christian.

– Han fortalte mig, at Christians bygning var fuldstændig ødelagt, og de ikke kunne få fat i ham. Jeg håbede, at han var vågen, og det ikke skete, mens han sov. Han var i en bygning med 11 etager, og han var på 9. sal. 

– Der var mange meldinger i England og Ghana, at Christian var i sikkerhed, men den første bekræftelse jeg fik fra klubben var klokken seks tirsdag morgen, lyder det fra Nana Sechere.

Nana Sechere fortæller også, at han stod til at skulle rejse til Tyrkiet i fredags, men da flyet først ville lande søndag efter kampen, ville han tage et fly senere. Derfor ville han også været i samme bygning som Christian Atsu, hvis han havde taget flyet. 

LÆS OGSÅ: Avis: Så langt ned kan Manchester City blive tvangsnedrykket

LÆS OGSÅ: Sky: Denne straf forventer Manchester City at få

LÆS OGSÅ: Manchester City forventer, at Pep Guardiola forlader klubben

Annonce