Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea vil igen på rov i Brighton

Af Morten Bruun Jørgensen
25.10.2022 Kl. 20:13
Chelsea fortsætter planerne om at styrke klubbens rekrutteringsteam.

I et stykke tid har Chelsea arbejdet med at sammensætte et hold, der skal have ansvaret for klubbens rekruttering, da klubben ikke vil overlade ansvaret til bare en eller to personer.

Lige nu sker der en del hos The Blues, som forventes at ansætte Christopher Vivell og Laurence Stewart, men interessant er det også, at London-klubben vil hente endnu en nøgleperson hos Brighton, hvor man allerede har kapret Graham Potter.

The Telegraph skriver således, at Chelsea har været i forhandlinger med Paul Winstanley, som er rekrutteringschef hos Brighton.

Derudover har Joe Shields, der senest har været hos Southampton, angiveligt også sagt ja til at blive en del af Chelseas hold.

Tidligere har ansvaret ligget på skuldrene af Marina Granovskaia, som i mange år var Roman Abramovich’ højre hånd, når der skulle rekrutteres nye spillere.

Men siden de nye ejere har overtaget Chelsea, har de ønsket en anden retning for klubben, men i første omgang var det bestyrelsesformand Todd Boehly, som selv tog sig af mange af handlerne i sommerens transfervindue.

Annonce