Af Rasmus Bendrup
22.11.2017 Kl. 19:28
Chelsea vandt sikkert på udebane i gruppe C i Champions League, og er derfor videre til knock-out fasen.

Chelsea havde en overkommelig opgave på udebane, hvor de skulle møde FK Qarabag i onsdagens Champions League-opgør.

Det stoppede dog ikke Chelsea-træner Antonio Conte i at stille op i en relativt stærk opstilling, hvilket også betød at både Willian, Hazard og Fabregas kom på tavlen i en sikker 4-0 sejr. Willian scorede to mål i kampen.

Qarabag startede ellers godt, og havde i 13. minut et skud på overliggeren, men derefter tog Chelsea altså fat. Efter 19 minutter fik Chelsea tildelt et straffespark, og som følge af forseelsen gav dommeren også forsvarsspiller Sadygov et rødt kort. Dette tog Hazard sig sikkert af, og herefter så Chelsea sig ikke tilbage.

Efter 36 minutter fordoblede Willian føringen, efter at få bolden serveret på et sølvfad af belgiske Eden Hazard, og dermed havde de to Chelsea-offensivspillere taget del i begge mål.

Som om dette ikke var nok, blev der efter 72 minutter igen dømt strømmespark til Chelsea, og igen blev forseelsen begået på Willian. På dette tidspunkt i kampen var Hazard dog skiftet ud, og Fabregas vikarierede derfor som straffesparksskytte, og trods han måtte sparke sit første straffespark om, så endte bolden alligevel i kassen i andet forsøg.

Helt til slut fik Willian igen gjort sig bemærket med scoringen til 4-0, som også blev kampens resultat.

Sejren betyder, at Chelsea er sikret avancement til knock-out fasen, og at de topper gruppe C med ti point.

Andreas Christensen fik en pause, og så til fra bænken hele kampen.