AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:02:2020 21:50
Chelsea-stortalent vil ikke forlænge: Forlanger garanti om spilletid

Chelsea vil gerne forlænge kontrakten med Faustino Anjorin, men det unge midtbanetalent tøver gevaldigt.


I løbet af denne sæson har unge talenter nærmest på stribe fået muligheden for at vise sig frem for Chelseas førstehold, og man kunne tro, at det ville få flere af klubbens helt unge spillere til at håbe på en lignende chance i fremtiden.

Sådan lader det dog ikke til, at Faustino Anjorin tænker.

For ifølge Goal har Chelsea indtil videre ikke formået at overbevise ham til at skrive under på en kontrakt gældende frem til sommeren 2025.

Den 18-årige midtbanespiller, der sammenlignes med Ruben Loftus-Cheek, er et af de mest lovende talenter på Chelseas ungdomshold i øjeblikket, og han fik sin debut tidligere på sæsonen mod Grimsby Town.

Han ønsker dog ikke at skrive under på en ny kontrakt, inden han føler sig sikker på at blive belønnet med førsteholdsfodbold, lyder meldingen fra Goal.

På nuværende tidspunkt er konkurrencen på midtbanen ganske hård hos Chelsea, der senest rykkede Billy Gilmour op i førsteholdstruppen. Den unge skotte gør sig på de samme positioner som Faustino Anjorin.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED