AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 20:45
Chelsea-stjerne ser tilbage på tiden som bolddreng: Lærte tricks af Mourinho

Mason Mount udviklede sig i Chelseas akademi, og har i denne sæson slået igennem på førsteholdet.


Den rosenrøde historie om Mason Mount, der har udviklet sig hos Chelseas akademi i over et årti, for herefter at slå igennem, har ikke været til at komme udenom i denne sæson.

I sin spæde ungdom så den offensive midtbanespiller ofte til, mens stjernerne fra Chelsea spillede Champions League – endda under ledelse af Jose Mourinho.

Og ligsom så mange andre har den 20-årige englænder også sine egne erindræinger med den portugisiske manager. Det udtaler han i et interview til Chelseas Youtube-profil:

- Det første jeg kan huske er, at jeg var bolddreng til kampene.

- Det var stort for mig, jeg var så spændt på det, og man kan ikke rigtigt komme tættere på udtaler Mount og fortsætter:

- En kamp, som står ud mellem de andre, var under Jose Mourinho.

- Hvis vi var foran i Champions Leage-kampe, så ville han sige til os, at vi skulle holde på bolden, og ikke kaste den tilbage så hurtigt!

Tiden som bolddreng på Stamford Bridge er nu ovre for Mason Mount, der på lørdag møder Manchester City i et vaskeægte topbrag.   


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED