Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 20:28
Chelsea-stjerne er klar til weekendens lokalbrag

Thomas Tuchel kan igen råde over N’Golo Kanté til søndagens Premier League-kamp mod Tottenham.


N’Golo Kanté har misset de seneste kampe for Chelsea grundet en skade, men nu er franskmanden atter klar til at bidrage på grønsværen, og det sker på et godt tidspunkt.

For på søndag venter nemlig London-derbyet mod Tottenham på udebane, som dog kommer for tidligt for Christian Pulisic.

- Der er gode nyheder vedrørende Christian Pulisic og N’Golo Kanté. Christian træner for sig selv og forsøger hurtigst muligt at komme tilbage i holdtræningen. Han er ikke i truppen denne weekend, da kampen kommer for tidligt for ham, men han arbejder hårdt.

- N’Golo er tilbage. Han er tilbage i fuld vigør, og han er han klar til at spille på søndag, sagde Thomas Tuchel på sit pressemøde tidligere i dag.

Dermed kan en ellers velspillende Mateo Kovacic måske frygte at blive sendt ud på bænken igen, mens Kanté træder ind på den centrale del af midtbanen sammen med den italienske europamester Jorginho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE