Chelsea-skuffelse: Tidlig Mount-kasse var ikke nok mod Leicester

Af Emil Eire Frerk Olsen
18.08.2019 Kl. 17:22
Det endte 1-1, da Chelsea søndag tog imod Leicester i Premier Leagues anden spillerunde.

Søndag skulle Chelsea imod Leicester tage revanche fra sidste uges 4-0 afklapsning på Old Trafford.

I startelleveren måtte Ross Barkley og Tammy Abraham vige pladsen for Christian Pulisic og Olivier Giroud, mens Kanté ligeledes var tilbage fra skade og tog over fra Mateo Kovacic.

Ændringerne så fra start ud til at give pote, efter The Blues blot skulle bruge syv minutter til at åbne målscoringen.

Unge Mason Mount, der havde fået genvalg, erobrede bolden fra Wilfried Ndidi højt oppe på banen, og efter en skarp afslutning, stod det 1-0.

Leicester lagde sig dog ikke ned og trods en stor chance til Kanté kunne de fortrøstningsfuldt gå til pause med følelsen af, at de var godt med i kampen.

Kampens lighed udviklede i anden halvleg sig mere og mere til et overtag fra gæsterne, som spillede på et højere teknisk niveau og virkede farligere.

Efter 66. minutter gik det så endelig galt for Chelsea, da Ndidi gjorde skaden god igen ved at brage bolden i kassen ved et hjørnespark, hvilket bragte balance i regnskabet.

Fem minutter efter kunne det have endt endnu værre for Chelsea, da Maddison efter lidt tumult endte helt fri foran mål, men afslutningen røg over.

I sidste ende skulle det dog ikke lykkes nogen af holdene at ændre yderligere på resultatet, og det blev derfor ved 1-1, da dommer Oliver Langford blæste i sin fløjte for sidste gang.

Chelsea ligger efter to runder på en 15. plads med ét point, mens Leicester ligger nummer 12 med to point efter to remis'er.