AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2019 14:25
Chelsea-profil vil gøre Stamford Bridge til et fort

Chelseas Mason Mount slår fast, at the Blues snart skal hente tre point på hjemmebane og samtidig gøre Stamford Bridge til et fort.


Efter gårsdagens nederlag til Liverpool står Chelsea fortsat noteret for nul sejre på hjemmebane under Frank Lampard, hvilket er ret overraskende, da the Blues ofte har været stærke på eget græs. 

Midtbaneprofilen Mason Mount er da heller ikke tilfreds med de manglende sejre på Broen, og han slår fast, at hjemmebanen skal gøres til et fort, som modstanderne ikke bryder sig om at besøge: 

- Selvfølgelig er vi nødt til at vinde flere kampe på hjemmebane, men vi kan tage noget positivt med fra alle de kampe, vi har spillet, udtaler Mount ifølge Goal. 

- Vi gør det godt på udebane, og nu er vores fokus på at gøre Stamford Bridge til et fort. Modstanderne skal vide, at det bliver en hård kamp, når de kommer på besøg.

- Det viste vi i 2. halvleg mod Liverpool, hvor vi dominerede mod et af verdens bedste hold.  

Mens det endnu ikke er blevet til en sejr på eget græs, har Chelsea vundet to og tabt en enkelt på udebane. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED